Bursa Hungarica 2021

Nádasd község Önkormányzata Képviselő-testülete ismét csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat 2021. évi kiírásához.

Pályázati tudnivalók:

Nádasd Község Önkormányzata Képviselő-testülete értesíti a nappali tagozatos képzés keretében tanulmányokat folytató felsőoktatási hallgatókat, hogy önkormányzatunk ismételten csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2021. évi fordulójához.

„A” típusú pályázat: felsőoktatási hallgatók számára

„B” típusú pályázat: felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati években regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe. Amennyiben jelszavukat elfelejtették, az Elfelejtett jelszó funkcióval kérhetnek új jelszót. A pályázói regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok A pályázati űrlapot minden fordulóban újra ki kell tölteni!

A személyes és pályázati adatok ellenőrzését, rögzítését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva az önkormányzathoz kell benyújtani 2020. november 5-ig, ami a felújítási munkálatok miatt a művelődési házban – Nádasd, Vasúti u. 7. található!

-HH-