Család és Gyemekjóléti Szolgálat közleménye

A Körmendi Szociális Szolgáltató és Információs Központ Család- és Gyermekjóléti Központja és Szolgálata a Körmendi Járás vonatkozásában, a Koronavírus miatt kialakult vészhelyzetet figyelembe véve az alábbi tájékoztatást adja:

- A családsegítők és esetmenedzserek az ellátott családok és saját egészségük védelme érdekében, 2020. március 16-tól, határozatlan ideig klienseket nem fogadnak!
Az ÜGYFÉLFOGADÁS SZÜNETEL!!!
- Családgondozást esetmenedzserek és családsegítők csakis krízis esetében végeznek a kliensek otthonában.
- Környezettanulmányra való felkérés esetében, mérlegelést követően adunk választ annak elkészítésére.
- Krízishelyzet esetében a továbbiakban is rendelkezésre állunk! Krízis felmerülése esetén, kérem telefonon vegyék fel a kapcsolatot az adott település családsegítőivel!
- A családsegítők és esetmenedzserek minden héten hétfőtől péntekig 7.30-15.30-ig telefonon elérhetőek! Munkaidőn kívül, hétvégén és ünnepnapokon az alábbi készenléti telefonszámon kérhetnek segítséget: 06-30/245-4674
- A Magyarországon kialakult vészhelyzet miatt több dologban is felmerülhet kérdés, amelynek megválaszolása miatt a szakembereknek is telefonon kell felvenni a kapcsolatot az illetékes hatóságokkal. Kérjük a türelmüket, amennyiben a kollégák azonnal nem tudnak választ adni, haladéktalanul visszahívják Önöket!
- Egyúttal szeretnénk kérni a családokat, hogy gyermekeiket ne engedjék ki otthonaikból, ezzel is elkerülve a további megbetegedések számát. Kerüljék a személyes kapcsolattartásokat, és figyeljenek az alapos kézmosásra! Mindenki vigyázzon magára és családjára!

Családsegítők és esetmenedzserek elérhetőségei települések szerint:

Simon Rita- Központvezető és Máté Renáta- esetmenedzser
simon.rita@kormend.hu
06-94/594-115

Könczöl Brigitta-Szolgálatvezető
konczol.brigitta@kormend.hu
06-94/594-115

Körmend családsegítői:
Klobetz-Mészáros
Judit Vörös Dóra
06-30/ 405-7626

Nádasdi Közös Önkormányzati Hivatal családsegítője:
Dékányné Pintér Hedvig
06-30/811-8572

Döröske, Döbörhegy, Halastó, Szarvaskend, Nagymizdó, Nemesrempehollós, Egyházashollós, Molnaszecsőd, Magyarszecsőd családsegítője:
Kocsisné Szabó Enikő
06-30/811-8672

Csákánydoroszló, Rádóckölked, Nagykölked, Harasztifalu, Kemestaródfa, Pinkamindszent, Vasalja, Magyarnádalja családsegítője:
Szávicza Hanna Zsuzsanna
06-30/811-8675

Megértésüket ezúton is köszönjük!

Köszönettel: Család- és Gyermekjóléti Központ és Szolgálat