KÖZLEMÉNY a Nádasdi Hétszínvirág Óvoda újranyitásáról

Tisztelt Szülők!

Az óvodák és bölcsődék újranyitásáról, valamint a nyári táborok megszervezéséről szóló 215/2020. (V. 20.) Korm. rendelet rendelkezései értelmében 2020. május 25-től a Nádasdi Hétszínvirág Óvoda a veszélyhelyzet előtti szokásos rendben működik tovább, a gyermekeket az óvodai nevelésbenvaló részvétel jogszabályi feltételei szerint, további feltételek előírása nélkül fogadja.

A nyári leállás legfeljebb 2 hetes időtartam lesz, melynek pontos dátumáról az óvoda vezetője a későbbiek folyamán tájékoztatja a Szülőket.

Kérem Önöket, hogy az intézmény látogatása a higiénés szabályok betartásával (maszkban, kézfertőtlenítéssel vagy kesztyűben) történjen gyermekeink és mindannyiunk egészségvédelme érdekében. Továbbra is „VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!”

Karvalits Zoltán polgármester

Kedves Szülők!
2020. május 25-től óvodánk nyitva tart. Kérem Önöket, hogy jelezzék telefonon 524-021 vagy emailben a hetszinviragovoda.nadasd@gmail.com vagy a nadasdovi@freemail.hu (nagyon lassú), hogy gyermekük jön-e óvodába.
Az étkeztetést Jáger Tímea mobilszámára vagy a 524-020 telefonszámra jelezzék reggel 8-9 óráig. Pénteken 9 óráig várja a jelzést.
Az óvodában péntek 12 óráig várjuk a jelzésüket.
Aki nem hozza gyermekét óvodába, az is jelezzen, mivel így igazoltnak számít a hiányzás.
Néhány szabály az óvodába lépéskor!!
- A Szülők számára kézfertőtlenítő szert helyeztünk ki az előtérbe.
Kérjük, használják!!
- Az óvodában csak a szükséges időt töltsék, minél rövidebbet.
- Egyszerre csak 9-10 Szülő és gyermek tartózkodjon az öltözőben és a minimális 1.5 m távolságot kérem, tartsák be. A többi érkező az óvoda előtt várakozzon.
- Szájmaszkot igény szerint használjanak a Szülők, (nátha, köhögés esetén kötelező).
- Csak egészséges gyermek jöhet óvodába, (köhögés, nátha, hasfájás, láz stb. kizáró ok)
Tegyünk együtt gyermekeinkért! Megértésüket, türelmüket köszönöm!

Gaál Katalin vezető óvónő