Önkormányzati segítség karantén idején

Tisztelt Nádasdi Lakosok!

2020. november 24-én (kedd) 0.00 órától  hétköznapokon (hétfőtől péntekig) 09.00 óra és 11.00 óra között, illetve hétvégén (szombaton és vasárnap) a 08.00 óra és 10.00 óra közötti időszakban vásárlási idősávot  kaptak az idősek.

Ebben az időszakban CSAK! a  65 év felettiek léphetnek be az élelmiszerüzletekbe, a drogériákba (illatszert, drogériai terméket, háztartási tisztítószert, vegyi árut és higiéniai papírterméket árusító üzlet) és a gyógyszert, gyógyászati segédeszközt forgalmazó üzletbe (gyógyszertárakba).

A kihirdetett rendeletek értelmében az egyedül élő, vagy szociálisan rászoruló időskorúak ellátásának megszervezése kiemelt önkormányzati feladat lett.

Ezen kívül, egyre többen kerülnek házi karanténba. Ha valaki családja, vagy saját maga ellátását nem tudja megszervezni – rokon, ismerős, barát jó szomszéd hiányában – akkor forduljanak az önkormányzathoz segítségért.

 polgármester: Karvalits Zoltán,mobil telefon: +36/30/827-8576

email: polgarmester@nadasdkj.hu

 alpolgármester: Pesti Sándor, mobil telefon: +36/30/409-7768

email: telepulesgazda@nadasdkj.hu

A cél, hogy a leginkább veszélyeztetettek minél kevésbé legyenek kitéve a fertőzésnek.

Amit vállalunk: munkanapokon bevásárlás, gyógyszerkiváltás ezek házhoz szállítása igényelt meleg étkeztetés házhoz szállítása. Ehhez az igénylőnek az éthordókat biztosítani kell. Az étkeztetés nem ingyenes!