Iskolai információk szülőknek - tanulóknak - állandóan frissülve

Hogyan tanuljatok mától?

Kedves Gyerekek!
Mint arról már bizonyára értesültetek, a mai naptól új, tantermen kívüli, személyes megjelenést nem igénylő oktatási munkaforma került bevezetésre.

Ez nem iskolai szünetet jelent, hanem egészségetek érdekében otthon kell tartózkodnotok, s megtanulni a tanáraitok által küldött tananyagokat. Naponta az órarendnek megfelelően felkerülnek tantárgyanként a feladatok.
A tananyagokat a KRÉTA rendszeren keresztül juttatjuk el tanulóink (nem gondviselőként belépve!) részére.
A tanulói belépés:
felhasználónév: a tanuló oktatási azonosítója
jelszó: a születési idő ÉÉÉÉ-HH-NN formátumban
A tanulók a felületre belépve az Információk ikonra kattintva megtalálják a nevelők bejegyzéseit a Tanulók házi feladatai fülön.
A KRÉTA rendszerben használható egy ún. ÜZENETEK funkció. Ezen a pedagógus-tanuló, pedagógus-szülő irányokban működik a kommunikáció.
Kérjük, figyeljétek ezeket az üzeneteket is, mert a tanulók, szülők számára fontos, akár egyénre szóló üzeneteket is lehet küldeni.
Tisztelt Szülők!
Kérjük, mutassák meg gyermekeiknek a KRÉTA ezen funkcióinak használatát, hogy minél előbb gördülékennyé váljon az együttműködés.
Köszönjük!

 

Tisztelt Szülők!

Iskolánk pedagógusai kidolgozták a saját tantárgyukhoz kötődő digitális tananyagmegosztás formáit. A tartalomközvetítés, és a számonkérés a továbbiakban is az órarendhez igazodó, időkorlátokat meghatározó lesz. Az információ átadás elsődleges formája mindannyiunk részéről a kréta rendszer, és az ahhoz kötődő lehetőségek használata.

Ezért kérem Önöket, hogy ezeket a csatornákat a mindennapokban kövessék, gyermekük munkáját ellenőrizzék, segítsék, figyeljék kommunikációs fórumainkat. Felhívom figyelmüket arra, hogy a tanév teljesítésének feltétele pedagógusaink által meghatározott feladatok teljesítése.

Javaslom, hogy az otthoni munkarend kialakításához dolgozzanak ki a tanulók számára napirendet, hogy feladatmegoldásaik követhetők legyenek.

Előre is köszönöm megértésüket, türelmüket. Bármilyen kérdéssel továbbra is keressenek bizalommal engem, vagy gyermekük osztályfőnökét, szaktanárait.

A tananyagmegosztás 03.18. (szerda) reggel 8.00-tól indul, addig ismételjenek, gyakoroljanak gyermekükkel!

Nádasd, 2020. 03. 17.

Németh Ilona sk. Intézményvezető

 

Tisztelt Szülők!
Kérem Önöket, hogy folyamatosan figyeljék a KRÉTA rendszert!
Emlékeztetőül:
Az alábbi hivatkozásra kattintva elérhető a felület. Minden szülőnek, tanulónak tanévkezdéskor kiküldtük a belépéshez szükséges felhasználónevét és a jelszavát. Amennyiben ennek ellenére sem tudnak belépni, kérjük, jelezzék az alábbi elérhetőségeken:
iskola@nadasd.sulinet.hu
94/548 110
06/30/311 7085
E-KRÉTA BELÉPÉS:
https://klik036650001.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login

 

Tisztelt Szülők!

A tegnapi kormánydöntés alapján március 16-tól iskolánk, a Nádasdi Széchenyi István Általános Iskola is zárva lesz.
Az oktatás megszervezéséről a későbbiekben tudom tájékoztatni Önöket.
Kérem, folyamatosan figyeljék a KRÉTA felületet és az iskola Facebook oldalát.
Megértésüket és együttműködésüket köszönöm!

Németh Ilona
intézményvezető

https://www.kormany.hu/…/hetfotol-bezarnak-az-oktatasi-inte…

 

Tisztelt Szülők!
Magyarország Kormánya döntése értelmében március 16-ától az iskolákban új, tantermen kívüli digitális munkarend kerül bevezetésre. Ennek értelmében a tanulók nem mehetnek be az iskolába.

A tanítás nem szünetel, hanem más munkaformában kerül megvalósításra, megszervezésre.

Az oktatás részletes módjáról - az Oktatási Hivatal módszertani ajánlásait figyelembe véve - nevelőtestületünk hamarosan dönt, s erről Önöket tájékoztatni fogjuk. Kérjük, segítsék gyermekeiket abban, hogy tankötelezettségüket ebben a megváltozott formában is teljesíteni tudják.
Kérjük a tisztelt szülők együttműködését a tanulásban, a feladatok elvégzésének ellenőrzésében. Kérjük, tudatosítsák gyermekeikben, hogy az iskolabezárás nem szünetet jelent, a diákoknak otthonukban ajánlatos tartózkodniuk, valamint tanulmányi feladataikat a megváltozott körülmények mellett is teljesíteniük kell.

Munkaidőben csak azoknak a tanulóknak biztosítunk ügyeletet, akik szüleinek munkája nélkülözhetetlen a közfeladatok vagy közellátás területén. Azt azonban tudniuk kell, hogy kiscsoportos felügyelet esetén is nagyobb a fertőzésveszély, mintha gyermekük otthon lenne.

Mindenkit partneri együttműködésre kérünk! Ha kérdésük van, hívjanak a 06/30/311 7085-ös telefonszámon!

Amennyiben a tanulók olyan nélkülözhetetlen holmit hagytak az iskolában, amelyet szeretnének hazavinni, úgy arra lehetőséget biztosítunk a szülőknek.

Németh Ilona
intézményvezető