Nádasdi Iskoláért Egyesület

„Megalakult!” Állt a plakáton a felhívás. A hivatalos tennivalók után nagy lendülettel vágtunk bele az egyesületi tevékenységekbe. Mivel újonnan alakult egyesület vagyunk, így 1 gazdasági évig pályázatot sajnos nem nyújthatunk be, illetve 2 gazdasági évnek az adó 1% igényléséig is el kell telnie. Sajnos nehezen indultunk el a mára már járhatónak tűnő úton. Hogyan jussunk anyagi támogatáshoz, bevételhez? Hogyan kezdjünk a mi támogatói tevékenységeinkhez? Gondolkodtunk, ötleteltünk… nyújtottunk be kérelmet támogatásért az önkormányzatokhoz, létre hoztunk támogatói jegyeket, megszólítottuk a szülőket, kértünk segítséget Timitől.  

Az önkormányzatoktól még izgatottan várjuk a döntést, a támogatói jegyekkel  szép számmal érkeztek felajánlások! Mindemellett a kezdeti lökést az iskola Szülői Munkaközösségének köszönhetjük, hiszen felajánlásukból fizethettük az induláshoz szükséges hivatalos dokumentumokat, és rendelhettünk egy új pingpongasztalt kiegészítőkkel. Régi vágyunk volt már még egy asztal, ezzel bővülhet a mindennapos testnevelés szabadidősport óráinak sportválasztéka.  Ezt a gyerekek már birtokba is vették.

Csak csupa nagybetűvel tudom kiemelni az eddigi segítséget a szülőknek, kollégáknak, és az SZM-nek és az „Együtt Nádasdért” Egyesületnek egyaránt:

KÖSZÖNJÜK!

Tegyünk együtt gyermekeink jövőjéért!

Támogatói jegy vásárlási igényét bárki jelezheti a következő elérhetőségeken:

e-mail: nadasdi.iskolaert.egyesulet@gmail.com

Az iskola titkárságán telefonon: 0694548110

A támogató jegyet eljuttatjuk!

-Legáth Janka-