Nyári programokról

A vírushelyzet nem várt rendezvény-felfüggesztési hullámot hozott magával. Sok programunk függ pályázati kötelezettségektől, határidőktől, így a szerződési kötelezettségeinknek eleget téve, kénytelenek voltunk módosítani azokat.

Az idei évben biztosan nem lesz Bagolytúra és Falunap! A jövőre nézve várjuk az ötleteket, javaslatokat!

A nyarat apróbb rendezvényekkel színesítjük, mint a Kincsesláda vásár, az elsősegélynyújtó előadás, mini családi napként az Utcák terek foci és főzőverseny, a Szűrőkamion, táncházi esték, pajtaátadó.

Ha a helyzet engedi, szeptemberben folytatnánk a Hétdombi Vidéki Élet programsorozatot a Helytörténeti Vetélkedővel és a Szüreti Mulatsággal, játszóházakkal, teadélutánnal.

A művelődési házban lassan visszatér az élet, az aerobic és zumba továbbra is kültéren maradt. A Csicsergő foglalkozás gyerkőcei, a babamasszázs apróságai, a Nötyés asszonyok és a nyújtó tornások osztoznak a nagyterem hűvösén.

Azt nem tudjuk, mit hoz az ősz, titkon sok program megvalósítását tervezzük, illetve előre tekintve számtalan pályázatot írunk, hogy 2021-ben tovább tudjuk bővíteni kulturális kínálatunkat.

-Földes Tímea-