Hétdombi Hírek 2024

Olyan gyorsan itt lett az év vége, hogy csak ámuldozunk azon, hogy máris a decemberi újságot szerkesztjük. Mennyi, mennyi minden történt röpke 12 hónap alatt! Születtek kisbabák, köszöntünk el örökre sok-sok mindenkitől, akik kötődtek hozzánk, ünnepeltünk, avattunk, sportoltunk, hitéletet éltünk…. Akik az újság első megjelenésekor születtek (1997. április), azok idén ünnepelték 26. születésnapjukat. Így utólag, Isten éltessen Adorján Kinga, Varga Gábor és Mihályka Máté! Több, mint negyed évszázada hónapról, hónapra, évről, évre a Hétdombi Hírek, a Hétdombi Hírek, azaz az újságunk, ami nekünk, rólunk szól. Köszönjük a Cikkíróknak, hogy megtöltik tartalommal az újságot, a Terjesztőknek, hogy eljuttatják a postaládákba, az Olvasóknak, hogy várják a mindig aktuális számot! Köszönet Nővérkének a szerkesztést, a Nyomdának a villámgyors munkát és a Szállítóknak a hazajuttatást!

Szeretjük az újságunk és bízunk benne, hogy ebben a tótágasra állított világban is kitartanak az Olvasóink. Mint minden más, így a Hétdombi Hírek ára is emelkedik januártól.

Az újság ára havonta 500 Ft lesz.

Az éves díj: 6.000 Ft

Féléves díj: 3.000 Ft

Az előfizetés díját az „Együtt Nádasdért” Egyesület 72100419 – 10001167-es bankszámlájára lehet majd januárban megfizetni.

Közleménybe kérjük a következő írni: HH 2024 – Név és cím

Köszönjük, hogy kitartanak az újságolvasás mellett!

A Szerkesztőség nevében kívánunk mindenkinek áldott karácsonyt és boldogságos újesztendőt!

Jövőre is olvassunk Hétdombi Híreket!

-Földes Tímea-